Aanmelden      
MerkenMeisjeJongenMamaOverigNieuwsbrief
 
4Funky Flavours Ba*ba babywear Bomba Boys Bomba for Girls Chat Mechant Finger in the Nose Jumperfabriken Katvig Kidscase Kidz-Art Koeka Lily-Balou Little label Lysgaard Molo Stones and Bones Tapete WILD Yporqué
4Funky Flavours
Het relatief nieuwe kinderkleding merk 4FunkyFlavours komt van Hollandse bodem. De ontwerpster Greetje Smits is zelf moeder van twee kinderen.
Ba*ba babywear
Ba*ba is een fantastich mooi en betaalbaar Belgisch kinderkleding merk.
Bomba Boys
Bomba Boys is het broertje van Bomba for Girls. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.
Bomba for Girls
Bomba for Girls is het nieuwste Nederlandse kinderkleding merk voor jonge meiden. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.
Chat Mechant
Het prachtige Belgische merk Chat Mechant blinkt uit in mooie zachte stoffen en super gave prints.
Finger in the Nose
Het Franse merk Finger in the Nose heeft een volwassen uitstraling met een brutaal tintje. Voor wie van mooie kwalitatieve en zachte stoffen houdt is bij dit merk aan het goede adres.
Jumperfabriken
Jumperfabriken is een Zweeds merk voor vrouwelijke dameskleding. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.
Katvig
Katvig staat voor kwaliteit, modebewust maar ook voor het milieu en het welzijn op de wereld. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.
Kidscase
Kidscase maakt veelzijdige, verstilde en vooruitstrevende kleding voor meisjes en jongens van nul tot en met negen jaar. De stijl van Kidscase is modern, dynamisch en onafhankelijk.
Kidz-Art
Ooit een kind horen zeggen dat paars niet bij rood kan? Bij Kidz-Art maken ze kleding in knalkleuren die je allemaal met elkaar kunt combineren.
Koeka
Koeka is een kleurrijk merk met leuke producten voor het baden, slapen en verzorgen van de baby. Ook ontwerpt Koeka baby- en kinderkleding. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.
Lily-Balou
Lily-Balou is een Belgisch kinderkleding merk. De eigentijdse basicis blinken uit in duidelijke prints en levendige kleuren.
Little label
Little label deluxe is de allernieuwste collectie van Little Label. Subtiele details maken deze collectie geschikt als basislijn met een luxe uitstraling.
Lysgaard
Lysgaard is de dames collectie van de makers van het kinderkleding merk Freoli.
Dit Deense merk blinkt uit door het gebruik van verschillende stoffen en dessins.
Molo
Het Deense merk Molo is een funky en kleurrijk merk met een humoristisch tintje.
Stones and Bones
De T-shirts van Stones and Bones vrolijk, stoer en grappig. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.
Tapete
Tapete is een Nederlands merk . Het merk gebruikt voor het vervaardigen van haar kleding biologisch katoen.
WILD
WILD heeft een voorliefde voor prints en al het moois dat de natuur biedt. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.
Yporqué
Het Spaanse merk Yporqué is geboren in 2007 in Barcelona.. Klik op het label voor meer info en de gehele collectie.